Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutid...

November månad
Regnet smattrar emot mina fönster
Ja, så som det har gjort de senaste veckorna fram och tillbaka
lite till och från
Och det är riktigt grått ute
Ja, sånt där tråkigt och kyligt väder som det brukar att vara vid den här årstiden
Sådär riktigt fuktigt och rått väder och det är en tidig söndagsmorgon
Klockan är inte mycket mer än nio
Så frugan min och min dotter ligger och sover eller drar sig medan jag själv precis har tittat på filmen Australia med Nicole Kidman och Hugh Hackman på min stora Tv
37 tummaren
Ganska så sjyst bild faktiskt
Och filmen ifråga var väl ganska bra
Jo, den var väl helt okej
Det onda emot det goda ibland människor innan och under andra världskriget
Sevärd
Lite för lång kanske?
Och till skillnad ifrån oss här hemma i Sverige så blir de jätteglada därnere i Australien när det börjar att regna
När det bara vräker ner
I alla fall i stora delar av torra Australien
Fråga aborginerna
Och detsamma gäller väl i stora delar av Afrika också antar jag
Men om jag själv fick önska just nu så skulle jag hellre vilja ha lite sol och värme ute....

Nutid….

Ken Cassel
15/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 09:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag har min gamla tjock TV kvar, den duger åt mig,
den är bara 3 år också, dumt att byta när den fungerar
2009-11-15

  lycksele
Jag tänkte köpa en 32-tummare. Tror det räcker för mig.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel