Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Statham

Vad kan man säga om honom
Han är stark
Han är vältränad
Han är smart
Han är en tuff jävla Son of a bitch
Och han kan slåss
Och personligen själv så tycker jag att han är en jäkligt duktig skådespelare
Bara älskar alla hans filmer han är med i
Crank
Transporter
Ghost on Mars
Rouge assasion tillsammans med Jet Li
Jet Li, en kille som är minst lika tuff som John och minst lika duktig skådespelare
En som man inte bråkar med i första taget
The One
Även den tillsammans med Jet Li
Och så har vi the bankjobb och så vidare.....
Och nu har jag precis sett filmen Death Race 2000 ifrån 2008
Riktigt underhållande faktiskt
Fick mig många sköna leenden och skratt
Och som ni vet när det kommer till Amerikanska filmer så är dom alltid så skjutglada de där jänkarna
Pang Pang Pang plus att det exploderar både här och där
Mycket mördande och mycket blod
Ja, dom är inte riktigt kloka där i Hollywood
Ha Ha Ha

John Statham och Jet Li
Coola killar.......
:))

Ken Cassel
15/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel