Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(hittat på nätet) Tyckte den var så bra


Julskinka av annan form


Julhandel för 2 år sedan: kusinen med flickvän var på en bokhandel och browsade fritt. Efter ett tag hade flickvännen fått nog och letade på kusinen.

Han satt djupt på huk vid en hylla och läste ur något intressant alster. Det faktum att han låtit sig övertalas till att köpa lågt skurna jeans innebar att han presenterade en avsevärd springa - vad jänkarna kallar "crack".

Flickvännen, som har ett väl utvecklat sinne för lite burlesk humor, fann att det var ett utmärkt tillfälle att stoppa ner pekfingret, peta omkring lite, och skälmskt fråga "Vad har vi här då?"

Döm om hennes förvåning när kusinen, under det att han rycker till och snabbt ställer sig upp, visar sig vara ... EN HELT ANNAN MAN!

Som tydligen något chockat säger "Men va f...!"
Flickvännen, som håller på att övergå i vätskefas, känner på sig att situationen kräver någon typ av förklaring och säger "Eh, .. jag.."
En ganska svag insats, och inte särskilt belysande, men till all lycka kommer kusinen till hennes räddning innan handgemäng utbryter.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-16 07:57



Bookmark and Share


    Jazmine
kul pinsamhet
2009-11-17

    ej medlem längre
Snacka om att trampa i klaveret....
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO