Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre fulbent än hjulbent


Bättre att vara en fulbent

Än en hjulbent

Med ekrar och däck…


Där hjulen stannar

Då strömmen är väck




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO