Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hebbe som busschafför


Hebbe bliver busschafför

Han kör bussen som sej bör

Till Spaniens land

Med gott humör

Och hans ser ibland i backspegeln

Om det finns nån bland

Dessa kvinnor som ensamma ser ut

Som han kan ”bocka” sej för

Och om han får, han sej gör till

Till påsättare helst hela veckan

Han är Närkes värsta aids-testare

Nu satt likt bocken som trädgårdsmästare….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO