Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtjänar ej


Han förtjänar inte henne
Hon är både för snygg
Och för trevlig
För en sån….




(men fasen säg inget
till min tjej)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-18 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO