Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
INTE Carolas, utan MITT............


"Mitt i ett Äventyr !"

Med en Icke-kommunicerande Charlatan
befann jag mig i en Divan
belägen på en Altan
hemma hos en avliden Sultan
Vi skulle gå i klinch
men jag fick en vink
i själva verket, en hel hink
till bredden fylld med...pink

Det hela blev outhärdligt
ja, riktigt vedervärdigt
jag kämpade mot, ihärdigt
och flydde, mindre värdigt

Hamna´i en folkmassa
där jag inte alls passa´
för alla var så kassa
bara gick å´ svassa´

Fortsatte, mot bättre tider
där jag, sent omsider
såg på en som lider
av "influens" från cider

Han hade svårt att stå
kunde, knappast, gå
ville, ändå, då
ställa sig på tå
klart att han ramla´
förgäves han famla´
och huve´t hans skramla´ (!)

Jag gick då vidare
mötte en "snidare"
följd av en "glidare"
int´blev jag blidare

Till slut kom jag fram
i mycket rök och damm
blev from som ett lamm
togs se´n om ha´n(¤)
av salig Madame
blev mycke´ "glam"
en "Kärleksmadame"...........


(¤)= Talspråk för "hand", folkligt...




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-15 16:33



Bookmark and Share


  aol
snyggt virkat broder
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska