Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av undertecknad och min son, Ted (varannan rad...)


"Tandem !"

Jag mår bra
jag måste dra
ända till Baku
vill äta gnu
grillad på en spik
fiska en sik
med ost som bete
jag tar det med mete

När fisket är slut
knyter jag en knut
jag släpper en prutt
jag lägger en klutt
som luktar lite "kul"
men inte är ful
vi slutar med ett flabb
pappa och hans grabb

---





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-11-15 19:03



Bookmark and Share


  Anna*
Härlig text skriven av far och son =-)
2009-11-17

  lycksele
Det vart ju riktigt bra. Och kul och många skratt tror jag ni hade ihop.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska