Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpp in era barn här på poeter, det gjorde jag idag, två gånger, kul ! Poetar (själv) kring detta....


Rekommendation !

Låt era barn få chansen !
Att delta i denna "Ord-Dansen !"
Då blir de glada och sporrade
fast de, nyss, kanske morrade (!)
Ted , han kom riktigt loss
med pappa som "Bisittar-boss"
Han tyckte det var himla skoj
det var en festlig ploj

Se´n körde vi en "tandem"
det gick bra, det med
vi körde på, vi "hann den"
fast popcornen "brann ned"
pga entusiasmen
men vad gjorde det (?)


Så släpp in era barn
i "getingboet"
kan va´en blivande
poet...........

--




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 20:12



Bookmark and Share


  Anna*
Jag ska ha dem med en dag... så får vi se vad det blir av 'et!
2009-11-17

  lycksele
Jag har faktiskt läst några texter förut, där medlemmar publicerat vad barnen har skrivit. Så det är inget helt nytt.
2009-11-15

  aol
ler bravo ja släpp in barnen, mina var med ett tag,
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska