Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst är det styrka att resa sig men svagheten flimrar länge.


smärta

Ett brustet hjärta
har många skepnader,

lika många som
det finns dom
vackraste blommor,

men smärtan gör
lika ont när frosten
kommer.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 621 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-11-15 20:16



Bookmark and Share


  louisegirl
Så sant och vackert skaldat här, vännen..
2014-10-21

  blaite
Maestro vackert
2009-12-20

  * Ammi *
vilken underbar text!
2009-12-08

  Carola Zettergren
SÅ SANT!
2009-12-06

  Margithe VIP
Smärtsamt vacker
2009-11-26

  Suzy med punkterna
Så starkt och väl skrivet. Applåder min vän, i massor
2009-11-26

  Lasseman VIP
Så bra skrivet min vän! du säger det så bra, och denna din fantastiska text beskriver det så bra.. applåder och bokis
2009-11-23

  oMareld
känslosamt och starkt
väldigt fint beskrivet och jämfört.
Bokmärker
Tack för denna!/Nadja
2009-11-21

  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
2009-11-17

  mare VIP
Bra...så sant..
2009-11-17

  anits VIP
Känslosamt och vemodigt, smärta
gör ont
2009-11-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vackert tecknat om smärtan vid förlust.
2009-11-15

  Måna N. Berger
Frosten tar alla vackra blommor, men bara tillfälligt. Över vintern. till våren kommer de igen, än vackrare!
2009-11-15

  genni VIP
Som alltid så förklarar du känslor så fint...
2009-11-15

  Miss Mod
Så sant, det går inte att vänja sig vid smärta.
2009-11-15

  walborg
Den som upplever smärta behöver värme, godhet och en stark famn för att läka - inte frost av något slag.
2009-11-15

  Maria T
Och smärtan återkommer
lika intensivt varje
frostnatt
2009-11-15

  Eva Langrath VIP
Mycket fin bild av sorgen som kan drabba oss smärtsamt på många olika sätt
2009-11-15

    Bodil Sandberg
Så vackert om det brustna hjärtas dröjande onda!du fångar all den smärta i dessa rader!!!oerhört fint och gripande!!
2009-11-15

    Maria Malm
Smärta har olika skepnader, så sant. Det gäller att försöka förstå det.
2009-11-15

  Mats Henricson
Du fångar vemodet i ett nät med fina maskor i.....
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol