Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katja och förstörda hjärter


han var gammal nog att vara hennes pappa
folk tycktes ta illa upp av hans
stora, valkiga
kring hennes späda, nakna

de var inte som alla andra,
de var förstörda
precis som hon ville

benknotorna
och trubaduren
tvingad tro på hans oföränderliga skick,
att hon saknade inverkan
på hans liv


alkoholen
diamanterna i hans mun
han skulle aldrig lagt henne under sig
om det inte vore för hennes oskuld
hon förstod det, och kröp ihop
för att verka ännu yngre






Fri vers av hyena
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-28 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hyena
hyena