Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växa långsamt


Tillsvidare kommer han att ligga på marken. Be om nåd tills någon förbipasserande skulle märka, det finns knappast någon i närheten, men tillsvidare ligger han kvar. Kraftlösheten påminner honom svagt om barndomen, han var mycket sjuk som barn och låg ofta mycket stilla.




Fri vers av hyena
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-10 00:40



Bookmark and Share


    pladask
Är det konstigt om man känner igen sig och ser logiken i hans handlande?
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

hyena
hyena