Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du arkadia

förlorade välde
taniga drömmars fingrar
låter lossa sitt grepp:
ouppnålighetens utopi
de lägger dig till sängs
du är trött -och förbrukad

sönderfallande skjul,
det ekar i brist på kalk
ingen insisterade på att
förvara sina verktyg hos dig
dina golv har aldrig
knarrat under levande tyngd
bara stapplande fotsteg

mästarna och ledarna gav upp
endast de förtryckta, förlamade
tog sig tid att beundra detaljerna
i fönsterglaset närmast ditt hjärta,
ömsinta människors nakna fötter
kan inte sparka omkull
kronjuvelen - lögnarna

förlorade välde
du har rasat för marken
drömmarna, av kraven
och hopplösheten
försvann du ofödd i dimman, gav vika




Fri vers av hyena
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 15:11



Bookmark and Share


    Teddy
Potential. Sannerligen. Jag tycker dock att du kunde "kill your darling" en gnutta. Det är för många ord, de staplar sig i halsen på vägen. Blir lite känsla av drama på scen med en näve i luften..om du förstår vad jag menar med det.

Men bra, tycker jag.
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

hyena
hyena