Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vadå medea


du eller om det var jag
är konspiratorisk
redan om morgonen nu

det är inte sant det du säger
det är mig du ska beundra livet ut

du svarar att jag
är överflödig

jag sväljer min stolthet
och några tabletter till
försöker kamma dött ormskinn ur mitt hår
kysser dig på halsen

anklaga mig inte
för att vara dramatisk

allt jag gjorde var att hota
fördriva dina barn avslöja dig
och fördärva din äkta hälft

ser du igenom mig? gjord av glas?
ja ja suckar du men
vi vet båda att det är för dig
det kommer sluta illa
i slutändan








Fri vers av hyena
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-21 11:54



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Titeln sätter stark ton till textens förmedling. Känns dramatiskt och så otroligt passionerat. Farligt hetsigt, angränsande till randen av galenskap, men vilken kärlek kan inte få en att korsa den linjen...

så talar texten här till mig, och oj som den talar!
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

hyena
hyena