Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonyma ängeln och Issa afram bestämde sig för att skriva en dikt ihop och det här blev resultatet




Ängeln & Afram - I dina skor

Ser dig med dina ögon

Hur hopplöst det verkar vara

Följer dig som en skugga

Som har blivit ljusare än du själv

Smutsiga fötter

Jag har vant mig

Jag går i dina skor

Ett bortskämt par

Jag blir du

Jag blir kvar




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-15 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jätte bra text! ;P
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel