Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara tankar...


vår historia finns skrivet på himlavalvet

Vår historia finns skrivet på himlavalvet
Du och jag
Ett litet ögonblick
och
Vår historia föddes
en tår på min kind
en tår på din kind

faller och väter jorden där vi står
två droppar som speglar våra hjärtans ljus

våra händer som långsamt släpper taget om varandra
men historien föddes i ögonblicket
minnet om oss finns skrivet på
himlavalvet

Du och jag

och

ett litet ögonblick




Fri vers av Maiah VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-15 21:56



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mysig text, varm & mjuk, viss vemodskänsla. Men så vackert & kärleksfullt.
2009-11-23

    ej medlem längre
finfint :)
2009-11-16

  Näckrosen
Jättefint, kärleksfullt poetat.
2009-11-16

  peter markurth
gillar den
2009-11-16

  thyra
Vackra tankar. Tur att du skrev, så vi fick läsa dem!
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP