Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det frostiga gräset


Det frostiga gräset

Döljer mina fotspår

Lika bra som nykrattad sand



Men gräset förändras snart temperurt

Om än temporärt



För vintern är i antågande

Snart längtar vi t o m efter frostigt gräs



När isen och snön behärskar världen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO