Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna VIDRIGA företeelse, som florerar BÅDE på grundskolor (barn och vuxna), på arbetsplatser och på fritiden (barn och vuxna) kan ALDRIG gisslas tillräckligt. En Glödhet Fackla om detta , i diktform !


Mobbingens Konsekvenser !

Mobbing !
Kan krossa en Människa !

Mobbing !
Kan utarma ett Liv !

Mobbing !
Kan Aldrig berättigas !
Ett Ondskans Driv !

Mobbing !
Dagliga Trakasserier !
Flera mot en !
Lömska Kotterier !
Och Vad händer se´n ?
Ett Skadat Vuxenliv
med Skräckfyllda Minnen
Ta sig ur detta "kiv"
med Stukade Sinnen
DET är en Konst
SVÅRARE än
bergsklättring
Och det är långt
till att klara
förbättring

Mobbing !
Och OM det i
vuxenlivet
fortskrida
Då KAN det
för mycket
för psyket
bliva !

Mobbing !
Så ALLA
som SER det
Och ALLA
som VET
VILKA som
gör det
MÅSTE
FÖRINTA
det !
Inte Förövarna
MEN deras Ogärningar
Stoppa de "Rövarna"
från deras Härjningar !
Stäng av dem
från Skolan !
Med Återkomst
vid Rättelse !
Löneavdrag på
jobbet !
De Drabbades
upprättelse !
SLUTA att Dalta
med Dessa
Sadister !
DET uppmuntrar
alla
Ondskans
Nazister !

---






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 09:56



Bookmark and Share


  Anna*
Jag bär facklan tillsammans med dig! Det är varje människas uppgift att bära sin del av ansvaret att stoppa mobbingen.
2009-11-17

  genni VIP
Absolut NOLLtolerans mot mobbing, finns inget värre!
2009-11-16

  ULJO
Mobbing är intre acceptabelt i något sammanhang. Bra att du belyser det.
2009-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Agaparagrafens draksådd.
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska