Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig...


Den ljumma vinden


Reser mig ur askan

I mig finns en låga
Flammar
Brinner av liv

Likt solens strålar når jag dig
Smeker
Stillar

Jag är den soldränkta klippan
Den ljumma vinden

Lägg dig ner här

Låt dig omslutas av min värme

Vila

Känn min lystnad
Min åtrå

Kärlek

Kylan är ett minne blott




Fri vers av Aquila
Läst 319 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-11-16 10:14



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket härlig ljuv dikt tittade på fotot som verkligen synkroniserar med dikten
mvh Anna-Karin
2009-11-19

  Ordregnspoeten
Vilka sköna ord du skriver. Du är kär va?
2009-11-17

    ej medlem längre
vacker :)
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila