Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack o Gud


Tack o Gud
O fader vår
För alla själsliga små sår
Som dina barn mej givit

Tack o Gud
För troende
Som härnere i sitt boende
”Dina måsten” föreskrivit

Tack o Gud
Förtroende
Att vara så beroende
Så många de bortdrivit


Tack o Gud
O fader vår
För alla bortkastade år
Som ristat livstidslånga spår

Tack o Gud
För att det fanns
NÅGRA med en sund balans
Några kvar med vett och sans

Muppar kommer muppar går
De flesta av dom intet förstår
Men maktmissbruket det består
Makt med hot och trans




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-28 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO