Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bland händer det här...


Slingor

De lever här
sprickorna i rutor
och smärtan
är en byggnad
av sot och sten

vill vara trädgård nu
och vattenminne
rotverk och dansande rök
i slingor
till städer i moln




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-16 12:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Gomorron Fredrik så enormt vackert och känslofullt - tycker jättemycket om!!!
2009-11-20

  Anna*
Bittersweet, skön och vemodig, stiger mot skyn som en rök
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö