Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt, en gång till en kärlek...


Vem är du


Vem är du?

Vad vill du?

Vad gör du

I mitt liv?

Med mitt liv


Du kom så plötsligt
Vände upp och ner på allt


Nu sitter vi här
Vi vänder ut och in på oss själva,
varandra och livet.

Din röst är så vacker.
Den tänder min lust,
Får mitt inre att vakna
Och mitt hjärta att le.

Jag längtar

ivrigt,

vill känna dina armar

dra dig intill mig…
Vill känna din värme
Din mjuka kropp

Din trygghet, Din närhet
Dina händer...

Vem är du?
Vad vill du?
Vad gör du

Med mitt liv?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-16 17:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert berörande
2009-11-16

    ej medlem längre
Fint...
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO