Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också en "gammal synd" och "sur-jämt" är ett begrepp om just jämtar, de flesta vet inte varför men jag vet, och det har inget med humör att göra ;=)


Miss X


En tjej som kallar sig Miss X
Tar de mesta i livet på skämt
Vad gör man då med ett sånt kex
Som är gammal och sur-jämt

De vore väl kanske för kul
Att få se alla tavlor hon gjort
Och i livets snurrande hjul
Få spana i alla fall ett kort

På de saker som målats på duk
Av olika scener och saker
Spana ut vilket är hennes stuk
På hennes färgade kaker....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO