Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad glad hon måste vara idag, Annika Östberg

Har fått sitt straff tidsbestämt
Kommer ut någon gång under våren tvåtusenelva till friheten
Yippie!
Jag blir så glad för hennes skull
Och jag kan känna det som jag misstänker att hon känner
Är det sant?
Händer det här verkligen
Kommer jag verkligen att få bli fri inom en snar framtid
Efter alla dessa år………..
( Sen misstänker jag att hon gråter en liten skvätt )
( En liten skvätt av lycka )

Vad glad hon måste vara idag, Annika….

Ken Cassel
16/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-16 16:37



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Du har bara en underbar empati, Ken!
2009-11-16

  lycksele
Det var en grym historia.
Mer än halva livet är borta när hon kommer ut.
2009-11-16

  Larz Gustafsson VIP
För goda seder dåligt sällskap är fördärv.
Kanske hon har lärt sig sanningen i det ordspråket nu.
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel