Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du någonstans...?

Väntar på att du ska ringa
Att du ska slå mig en signal
Så vart fan håller du nu hus någonstans
Vi bestämde ju att du skulle ringa mig halv sex och klockan är halv sex nu
Och du vet vad jag tycker om när du inte kan hålla tider
Så ringer du inte snart så finns risken att jag kan bli lite lätt sur, för att behöva vänta på att du ska ringa
är inte så speciellt kul
Sitter som på nålar
Saknar dig så

Väntar på att just du ska ringa
Slå mig en liten signal, och när du ringer upp, så kommer jag att bli så glad
Skina upp som en sol och skratta lite, kommer jag
Självklart så svarar jag
Så ring mig nu någon gång då, och gör min dag
Sitter som på nålar
Väntar på att just du ska ringa
Dig som jag saknar så
Vart är du någonstans....?

Om du inte ringer upp snart så får jag väl ringa upp dig själv och skälla lite på dig
Påminna dig
När skulle du ringa mig?!

Ken Cassel
16/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel