Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men FARMOR


Men farmor”
Suckade barnbarnet
De spelade ett slags ”sanning och konsekvens”
I en kortvariant

Frågan var
”har du nån gång älskat i en bil”
Barnbarnet med flickvän rodnade
När farmor sa Ja
”men farmor” lät de då

Plast farfar funderade ett tag
Om han kände igen det med, men nej
Alla vart generade av det
Erkännande som inte nån trodde skulle komma

Och visst är det ändå härligt att en farmor
Fått göra saker med
Även om det var mer information
Än vad barnbarn med flickvän ville ha




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO