Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På grund av vatten


På grund av vatten

Nej på grund av land

Eller på grund av

Brist på vatten

Kanske stämmer bäst…

(fast det kan kallas okunskap med)

(eller klantighet)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-17 17:42



Bookmark and Share


    Jazmine
man kan gå på grund av olika orsaker
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO