Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, är man bara, på topp.... utan att man vet varför, så härligt det är...


Jag känner, nytt liv



Jag känner, nytt liv
Nytt, som en nött tennfigur
renad i lågans hetta
Nedsmält i hettans, våldsamma kur
Folk undrar, vem är nu detta

Som ett original, av mej själv
Fast bättre ,nötta kanter, som är skarpa och klara
Men ändå ingen annan, det är endast mej bara
Svårt att förstå, värre att förklara
Levande vatten, rinner som en älv..

Det forsar och brusar
Ibland svämmar det över
Det sveper med smuts, sand och grus
Ibland som ett andligt himlarus
Ibland som ett ett stilla smekande sus

Ta det ej bort, jag ber
Mitt hjärta känner, mina ögon ser
Jag vill inte tillbaka mer
Och inget omöjligt sej ter...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 22:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader, som jag gillar
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO