Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriva lika andfått som, man känner...


En gång, ett möte, en kärlek


Tack för samtalet...
….du berör mig, din röst liksom smekte mej, fick mej att känna mej, viktig, omtyckt och så. De var skönt, beröring med dig skulle jag vilja ha, som en morgon med sol som lyser in via springan i gardinen, ditt ena bröst vackert blottat av täcket som fallit ner. Liggande med håret utslaget över täcket, ett leende på läpparna, vacker ljuv och skön. Gå upp och göra fika åt oss, sitta nakna i sängen och kyssas ohämmat innan vi gör nåt mer... att få söka med tungan ner längs din kropp, kyssa brösten, smeka dom med fingrarna, söka mej mer neråt, kyssa lårens insida.... Retas lite med din längtan för att med vild tunga och längtande mun ge dig en stund du inte glömmer. Rotera med tungan, runt ditt venusverg, smaka dina safter, smeka din stjärt med mina händer, känna hur du spänner och lyfter på dig, se din vackra kropp båga, ögonen blundar av njutning, ger ingen nåd förrän du är alldeles trött slut, lycklig och svettig, kysser bort dina svettdroppar som syns i din panna. Ser ditt härliga leende som smälter hela mig och mitt inre. lägger mitt huvud vid ditt bröst, känner de mjuka goa brösten där jag kan "snusa lite" på det ena... Livet är ljuvligt, du är ljuvlig och jag är förlorad i dina armar... pussar på dig...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint....
2009-11-17

  oMareld
vad vackert !
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO