Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ledde honom som en hund



Hon ledde honom som en hund
Fast utan koppel
Men de behövdes inte
Hon hade sån pli
Så det var inget behov

Han gick efter och hon sa
Vad han skulle göra
”Plånbok” befallde hon
så fick han hålla hennes handväska
Ibland ”fick han t o m bära den sen”

Men man undrar, var det kärlek
Som fick honom att bli dörrmatta
Sen fortsatte det av bara farten eller
”Phhhiiieeeuuuu” (vissling)
Och han lystrar direkt
Han lystrar med öronen rätt upp
Som en hunsad hund….





Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-17 11:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på lycksela här.
2009-11-17

  anits VIP
Tänkvärt
2009-11-17

    ej medlem längre
jag har också sett dom ...
även tikar
Tankvärd!
2009-11-17

  lycksele
Frågan är om hon gjorde honom sådan. Eller om han klassat ned sej själv.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO