Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hermania Hedning och Pormaskens värk... eller verk eller värk... För dom var det kanske lika med, att andas luft


Ryktesspridarna

”Det går rykten om dej med”
Sa frun
Alltså gamla frun
Eller frun jag hade som var gammal
Fan så fel de blir
Ja allt var fel med den frun

Ja hon sa så i alla fall
”de går rykten om dej med”
Jaha, vilka rykten då
”De säger jag inte men de går rykten”
Hm skit i de då, tänkte jag och räknade med
Att det var bara snack

De var bara snack
Fast hon visste säkert
Men ville inte berätta
Hon ville ha det som maktmedel
Som ett sätt att ”förtrycka”
”HAHA DU VET INTE OCH JAG SÄGET INGET”
Men då sket jag i det, trodde det var bara snack

Och hon var den som en gång lovat
”älska i nöd och lust”
”i nöd”
”i lust”
Ja det var en ”jävla lust”….
Och en ”jävla nöd med”
Utpressnings försök...
"Makfmedel" ta i armen och vrida om

Men det var längesen…
Kan man bara göra sånt…
Hur kan man bara göra sånt
Försöka utnyttja en sån situation
Sätta sej på ryktesspridarnas
Och lögnarnas sida…
och försöka utnyttja det...

Och det efter dessa löften som uppenbarligen
Inte betydde nånting
Även om de var längesen
Så blir man förbannad…
URFÖRBANNAD
Och det med en djävla rätt med
FAN

Rykten sa bl a att
"min bror hade nakenpplancher i sitt garage"
Och de var nästan... sant
han är min bror
och de var nästan nakna...
Och det blev beryktat... men han flyttade
men ryktet blev kvar
Bland näsryckarna i byn...
OCH vad fasen har jag med det att göra
OCH vilket "fel" SKULLE DET VARA

Ärligare med plansh på väggen
än en tidning i lådan....
Men det tycker inte
"Hermania Hedning och pormasken"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO