Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner inte, det är inte jag

Du gav mig din heta kyss, luktade, blinkade

Du finns ännu i min tanke, fårad av min ångest, ligger platt och nästan livlös i min hjärnas vilda djup

Jag ser upp, ser på skogens tak, luktar, fångar ett ögonblick igen

Benen är trötta, hjärtat slår en förlorad vals, viskande till dig

Det är inte kärlek

Jag känner inte den

Det är inte kärlek jag beskriver

Det är en tanke som flyter och gör mitt liv till något som kan levas, som söker

Det är ingen kärlek i världen som fastnar på min mun, endast en brännande tanke






Fri vers av the wall
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wall