Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Vi behöver tiden du ger till oss
Vi behöver dagar och sekunder

Av liv vi levt
Av tröst och saknad

Ge mig tid att läka
Att se, saker ur ett annat perspektiv

Se glöd och flammor stiga
Ur aska och jord.

Låt mig blomma åter
Låt mig vila i din famn.

Ge mig tid att leva
Ge mig tid att se kärlek åter.




Fri vers av the wall
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-21 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wall