Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vers


Till böljor av längtan

Jag reser till ensamheten
Till böljor av längtan

Jag tar ett steg in i evigheten
Snuddar vid känslan av svart

Längtar efter dig som en gång fans, till starka armar runt min sköra kropp,
Till ungdomens sista känsla

Kallt

Låt din frid vila över min tårfyllda själ.
Låt Den sista strömmen av ljud i mitt öra dö bort, klinga ur likt vågor

Låt den sista strimman av solens eld stryka mot min kind.

Tystnad

Jag tar ett steg in i ensamheten
ett steg ut i det djupaste hav

Ett steg till evigheten vid din sida




Fri vers (Fri form) av the wall
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-11 22:34



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Orden griper tag...berör!
2016-11-22

    ej medlem längre
Verkligen bra!
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

the wall