Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett monster

Är tiden kommen nu?

För avrättningen av allt som någonsin har varit jag
Att dela sitt hjärta i tusen och åter tusen bitar

Att titta på sig själv i spegeln på sin vanställda gestalt
Att se ett monster
Se en avgrund
Något som är sjukt och äckligt

Jag hatar mig själv
Som ingen annan kan göra

Det är ett under att jag lever i den vanställda kropp jag färdas i

Att jag tog mig över strecket till verkligheten




Fri vers (Fri form) av the wall
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-11 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner väl igen denna känsla du här förmedlar.
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

the wall