Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se men att inte lyssna

5215 gånger sagt
Lika många gånger förlåtet

Jag slits av rädslan att behöva vara jag
Slits av rädslan att bli övergiven igen.
Rädsla att sluta älska .. Rädsla att inte synas i dina bortdomnade ögon.

Jag behöver någon nu
Som aldrig förr behöver jag tröst och stöd.

Men jag är enbart ensam i en virvlande ström.
Jag tänker mycket på ett avslut av mitt liv.

Som en lättnad, som ett hopp!







Fri vers av the wall
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-08 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wall