Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där drömmar slår in


Där drömmar slår in

Om drömmar slår in

Om drömmar slår hål på bubblor

Bubblor av plast som hindrar

Allt

Att komma in…



Bubblorna krossas av drömmarnas lustfyllda tankar

Känner

Känner mej

Känner mej så….

Glad…..

Fri

Het

Frihet




Oooo please stay with me
Diana…. Dodododododododo
Diana dodododododo
Diana dodododoododooododddod




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-17 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO