Ett års tabeltt missbruk, 8 veckor  på ett sjukhus, friskförklarad, utkastad i arbetslivet, kollaps efter en vecka…

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett års tabeltt missbruk, 8 veckor  på ett sjukhus, friskförklarad, utkastad i arbetslivet, kollaps efter en vecka…

 




Min Värld

Vi har varit tillsammans i över ett år nu

1 år och tre månader ganska exakt

Vi har gått egenom mycket tillsammans

Sorg

Ilska

Frustration

Depressioner

Tablett missbrukare är vi

 

Jag trodde vi skulle ha gått skilda vägar vid det här laget

Du gör mig galen

Kan snart inte tänka klart längre

Du tar mycket som jag älskar ifrån mig

 

 

Du är min smärta




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 22:52



Bookmark and Share


  dead_prez
ja, dina dikter är som nålar längs min rygg, ryser
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel