Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördarskydd


Man gnäller på sina håll
Över att polisen får överarbete
Vid fotbollsmatcher

Nu ska de ut igen
Man stänger av E4:an
Mellan Arlanda-Stockholm
För att det kommer en rysk president

Eller ska vi säga
”det kommer en mördare”
Fråga de i Tjetjenien
Vad de tycker
Men några tusen snutar….
Har man råd med utan krusiduller…
Hör ingen som klagar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO