Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara sanningen


Du känns inte längre

Visst har jag minnen
Men det ska kännas när du går förbi

Förlåt, men du känns inte




Fri vers av Allexandra
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-10-19 21:42



Bookmark and Share


  Smultris
Så himla skitbra... Hård men sann...
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Allexandra
Allexandra