Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svek..ajaj. ständig fråga: varför så enormt jävla svag?


En del frågor och ett svar

Är det för att jag pratar för högt,
eller andas för mycket av din luft?
var det det du menade när du sa att jag fick dig att tappa andan?

Eller är det kanske min själ som osar så att du inte klarar av stanken
av svaghet.
Jag menar, styrkan som luktade gott behövde ju du och självklart blev det så.

Varsågod älskling




Fri vers av Allexandra
Läst 506 gånger
Publicerad 2007-10-08 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Allexandra
Allexandra