Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patetiska jag...

Jag vet att du hatar mig, du vill inte ha mig nära eller se på mig någonsin igen
Ett hopp tänker jag konstigt nog och suger åt mig orden:
Du har ju iallafall tankar om mig




Fri vers av Allexandra
Läst 417 gånger
Publicerad 2008-02-15 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Allexandra
Allexandra