Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsasfamiljen

Min far som aldrig älskat min mor,
älskade oss syskon på samma sätt
Så förutsägbart men endå med sina dolda skatter,
glittrande likt rent kattguld

Och jag älskar min far på samma sätt
som Hitler älskade judarna




Fri vers av Allexandra
Läst 562 gånger
Publicerad 2006-07-09 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Allexandra
Allexandra