Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord om kärleken

Varje dag är en första sommar dag
varje steg är ett i rätt riktning, trots att jag kliver bakåt

Mina svagheter är vackra felkopplingar:
Plötsligt lyssnar jag på låtar med hopplös melodi,
för de handlar ju trots allt om kärlek









Fri vers av Allexandra
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt, riktigt bra!!!
2012-06-29

  Just Emotions
åååh va fiint!! :)
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Allexandra
Allexandra