Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag brann

Springandes genom brinnade byggnader letar jag efter dig
lågorna bränner mig
På insidan
Det svider men jag vet att det är värt det
Trots allt brinner jag ju för dig i vilket fall

Tillsist hittar jag dig
den byggnaden brinner inte, den är helt oförstörd
Nu förstår jag att du aldrig brann för mig
Och jag, mitt hjärta som tagit sådan skada för dig i min jakt
kommer föralltid förbli svart av askan




Fri vers av Allexandra
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-04-19 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Allexandra
Allexandra