Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten hälsade på

Inatt märkte jag att det var svårt att andas
någon satt på mina lungor, jag tror han hette Natten
Han förde en dialog med mitt hjärta,
retade det och sa: \"Haha, du rimmar ju på smärta\"
Dinglande med benen slog han hälarna hårt mot vänstra lungan
\"Haha, hjärta smärta,hjärta,smärta!\"
Nattens röst började så småningom dö ut
men jag vet att han kommer med sina hårda hälar snart igen





Fri vers av Allexandra
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 18:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En intensiv text som ger tankar. det bästa som kan sägas om en text
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Allexandra
Allexandra