Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM alla gör SOM DOM vill....


Regeringen vill att alla arbetslösa ska ha



Regeringen vill att alla arbetslösa ska ha ”fulltidsjobb” med att söka arbete
Ponera att det är c:a en halvmiljon arbetslösa
Och att alla söker jobb 8 timmar om dan

Det innebär att åtminstone 50 % av dom
Skulle söka hos företag
Där minst en person blir upptagen av detta
Vilket innebär att 250 000 av dessa
Skulle tappa produktivitet….
Kanske skulle de, om de behövs i annat jobb
Behöva anställas 250 000 till
Hm…
”är det så dom tänkte det”
Då har man ”halverat arbetslösheten”
Utan att ens öka effektiviteten
Fantastiskt…..

--------------------------------

Fast i verkligheten skulle det, om alla företag
Översvämmades av arbetssökande
Bli så att det skulle stå en skylt i foajen
Bredvid den nyinstallerade ”RINGA PÅ” & pratmaskinen
Där det skulle stå nåt i stil med

”ARBETSSÖKANDE ÄR VÄLKOMNA
MELLAN KL 10.00 OCH 10.30
MÅNDAGAR OCH ONSDAGAR”

Sen under den skulle det stå
”FÖR NÄRVARANDE BEHÖVER VI
INGEN MER PERSONAL, VAR VÄNLIG
RESPEKTERA DETTA,

VÄLKOMMEN SENARE
MEN SKICKA FÖRST IN ERT CV
MED FOTO OCH LÖNEKRAV”
E-MAIL: jobb@foretaget.se
OBS boka tid innan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-17 14:41



Bookmark and Share


    Jazmine
jobb jobbigt verkar de som
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO