Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postlåde försvinnanden


Posten har tagit ner 3000 brevlådor

Snacka om att avveckla sej själv

Minns ni den gamla reklamen

”ett brev betyder så mycket”

”om man hittar en brevlåda så kan man

dessutom skicka brevet”

posten lägger sej platt

inför e-mailen

DE

Fattar inte ens vad som är

Deras fördelar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger
Publicerad 2009-11-17 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO