Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ina


Ina
Jag var väl drygt 30 när jag träffade Ina
Första gången
Ina hade köpt ett hus när det skulle säljas
Grannen tyckte han var för gammal för att köpa det
Så hon köpte och han fick hyra…

Han var ju över 70
Och hon ”bara” 80 +
Så vi började jobba på hennes hus
Med taket
Och där så en morgon när jag kom
Så stod det ett bord framför ett fönster
På bordet stod en pall
På pallen stod., Ina 86 år
Och kittade om ett fönster….

Jag frågade henne om inte hon också
Jobbat på linspinneriet som alla andra
”Ja ett tag”
hur mycket är ett tag
”26 år” svarade tanten
man kanske får andra perspektiv när man
blir äldre…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-13 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO