Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUSSILAGO MAFFIAN FAN....


Vaddå inte få plocka tussilago
”vi har ju alltid plockat tussilago där”
och hamnat i tidningen flera ggr
”med den första tussilagon”

Det finns inte så mycket att skriva om
på virsan
Får vi inte plocka tusslig där, då ska han får höra
”VADDÅ DERAS TOMT, DET SKITER VÄL VI I”
Vi ska berätta minsann om att han har kamera på
Badstranden

Ja och hur kan han ha både nytt hus och nya bilar
Eget företag, pyttsan, de var säkert skattefiffel
Säger Hermania Hedning
Ja han ska minsann få
Fyllde pormasken i

AND AWAY THEY GOOOO




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-19 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO